Workshop Sociale Vaardigheden voor 1ste en 2de leerjaar

Verloopt het omgaan met andere kinderen voor jouw kind niet zo gemakkelijk? Is samen spelen en samen delen niet echt vanzelfsprekend? Wordt je kind snel boos in contact met andere kinderen? Of heeft hij/zij moeite om op te komen voor zichzelf? Dan is deze groepstraining iets voor jouw zoon of dochter! Er komen gedurende 7 sessies verschillende thema’s aan bod:

Hoe leg ik contact met anderen? Hoe vraag ik om mee te spelen? Hoe speel ik samen? Hoe vraag ik hulp? Wat als mijn vriendje een ander spel wil spelen? Hoe los ik een ruzie op? …

Tijdens deze sessies kan je kind spelenderwijs zijn of haar sociale vaardigheden oefenen in een veilige omgeving, onder professionele begeleiding.

Na het voltooien van deze sessies wordt er een afsluitend oudergesprek voorzien. Tijdens dit gesprek krijg je de mogelijkheid om vragen te stellen en kan er aan bod komen hoe je kind de sessies heeft ervaren en doorlopen. Indien hier vraag naar is, kunnen ook tips gegeven worden om nadien verder te kunnen werken aan de sociale vaardigheden van je kind!

praktisch

Voor wie? 6 kinderen van het 1ste en 2de leerjaar

Begeleiding? Sofie D’haene – klinisch psychologe

Wanneer? Wekelijks op zaterdag van 10u. tot 11u. 22/02 – 29/02 – 07/03 – 14/03 – 21/03 – 28/03 – 04/04 + afsluitend oudergesprek

Waar? Groepspraktijk In-Contact, Kasteelstraat 69, 9660 Brakel

Kostprijs? 150 €

Schrijf je in